Kyckling- och bacongryta
Godaste kycklingrytan, kopierad från Kokaihop.se
2 msk smör
4 st kycklingfiléer
1 paket bacon
1 st paprika röd (valfritt)
2 dl crème fraiche
2 dl grädde
1 paket färskost med vitlökssmak
GÖR SÅ HÄR
1. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar, strimla bacon och hacka paprika.
2. Smält smöret i gjutjärnsgryta och fräs bacon tillsammans med paprika.
3. Tillsätt kycklingen och bryn den några minuter alt. bryn den i en stekpanna bredvid samtidigt som bacon och paprika tillagas.
4. Blanda allt i grytan och tillsätt creme fraiche, grädde och vitlöksost.
5. Låt blandningen puttra i minst 5 min och som mest 10 min (beroende på storleken på kycklingbitarna och hur länge de bryns)
6. Voila! Redo att serveras!
Serveringsförslag: Gratinerad broccoli eller blomkålsris. Äter man mer kolhydrater så funkar ris.
Godaste kycklingrytan, kopierad från Kokaihop.se
2 msk smör
4 st kycklingfiléer
1 paket bacon
1 st paprika röd (valfritt)
2 dl crème fraiche
2 dl grädde
1 paket färskost med vitlökssmak
GÖR SÅ HÄR
1. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar, strimla bacon och hacka paprika.
2. Smält smöret i gjutjärnsgryta och fräs bacon tillsammans med paprika.
3. Tillsätt kycklingen och bryn den några minuter alt. bryn den i en stekpanna bredvid samtidigt som bacon och paprika tillagas.
4. Blanda allt i grytan och tillsätt creme fraiche, grädde och vitlöksost.
5. Låt blandningen puttra i minst 5 min och som mest 10 min (beroende på storleken på kycklingbitarna och hur länge de bryns)
6. Voila! Redo att serveras!
Serveringsförslag: Gratinerad broccoli eller blomkålsris. Äter man mer kolhydrater så funkar ris.
Kommentarer
Skicka en kommentar